my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





23 January 2009

langkawi.....

bella vista....

ni pemandangan dari dalam bilik
cantikkan corner ni?...

awal bulan baru ni...aku ngan hb ke langkawi....cuma kami berdua....:)....dalam hati rasa tak best jugak sbb selalu ke mana pun...mesti bawak anak2....cuma kali ni hb minta kami p berdua....kenkononnya macam p honeymoon lah...

tp masa kat jeti nak ambik tiket tu...duk ingat sangat kat anak2....memang mcam nak patah balik je ambik derang...tp, duk pikir...alah...bila lagi, kebetulan mak ku ada..jadi tak lah tinggai anak2 dgn pembantu rumah ja....lagipun, semalam ja tinggai depa....

sampai di langkawi, me ngan hb berhenti makan dulu kat kenny rogers...sementara tgu kwan hb mai hantar kereta sewa...lepas je makan, kami terus ke hotel....hotel pertama yg kami honeymoon dulu masa lepas kawin...dulu nama Tiara Hotel...skrg dah diambil alih by org lain...jadi Bella Vista...ku suka senibina hotel ni....cantik...ala-ala mcam kat disneyland...

lepas je check in...me ngan hb cepat2 solat asar sbb masa tu dah 6 lebih...mlm tu hb bawak ronda2 langkawi..seronok memang seronok...tp awat la hati ni duk ingat anak2....huhu...
last sekali ku ngan hb sepakat..lain kali kita bawak la anak2...payah la tak bawak depa...duk ingat2 je....

dinner malam tu makan depan hotel tu je...ok la...not bad.....



8 comments:

sHa_eiNa said...

cantik gak bella vista ni kan kak..

neisya said...

memang cantik...nnt akak letak pic lagi.....

Mulberi said...

Bestnyee gi honeymoon skali lagi.. Dekat, bulehlaa anytime jek nk gi Langkawi tu.. Den ni, sampai terjelir lidah kena cirit birit, muntah2 mase gi Langkawi hari tu.. Merasa gakla lepak kat Hospital Langkawi.. heheh.. Agaknya ade darah Mahsuri keturunan yang ke-6 kott.. Sumpahan tak habis lagikk.. Kehkeh

luv_ma said...

nampak romantik je tempat ni..:)

LIN ARIFF said...

salam neisya lama tak nampakk...dah melahirkan yaa comeii aa baby.......in case terlupe kita lin aka mrssazali ..ki add blog nesiya yaa.. nlog kita at http://linariff.blogspot.com/

neisya said...

mul..
ok la tu boleh lepak hospital langkawi...bukan senang tu....hihi....neisya pun bukan selalu p ngan hb...selalu p pasal kerja....setahun sekali je p dgn hb selalunya...

ma,
mmg romantik....pastu sunyi je persekitaran situ walau ramai jugak yg check in...

lin,
ingat...lama tak nampak kat forum...nnt neisya ada link tu ye....thanks 4 ur compliment..:)

Nieza Ishak said...

wahh bestnya neisyaa ...
turn ehem tak smp lagik ..

husband tak smp hati nak tinggal anak .. ehem ok jerkk ... kekekeek

neisya said...

memang best berdua2an ehem..rasa mcam bercinta jek...tp, dalam hati..duk ingat derang je..payah betul....

kalau nak mai langkawi...habaq la awai2...blh kita date....:)