my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





19 May 2010

kawan baik alam maya

pelik kan??...cemana boleh kita baik dgn kwan2 yg tak pernah kita jumpa tapi kenal melalui online saja..alam maya...tp tu la factnya...thank to eynda yg bagi award ni kat me....



so..jom kita jawab tag ni....!!!


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award


1) cantik

2) fulltime housewife

3) pernah kerja bank

4) asal dari sg petani

5) internet dah a part of her life....me kenal dia thru alam maya since 2005....pernah jumpa dia sekali...gorgeous orgnya!!


Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.


1) nick neisya ambik dari nama anak kedua me....


2) rabun jauh..kalau org senyum dari jauh..mmg me tak nampak..dekat baru perasan..kesian org tu senyum2 kat me...tp me buat derk...(so lepas ni paham2 la kalau me buat mcm tak paham je kalau u all jumpa me dari jauh..)


3) suka sgt memasak....sedap ke tak...hanya anak dan suami je tahu...boleh la utk tekak derang....ehe


4) sukan adalah perkara terakhir kalau org minta me pilih...(sgt berbeza dgn suami :-D )


5)suka atur byk2 syampoo badan, syampoo rambut dan perapi dalam bilik air


6)besday gift dari hby masa besday ke 28..tak pernah tanggal kecuali bersalin anak ke 3 dan 4...n refill bateri je sekali, selain tu...terjun kolam ke..mandi ke....tidur ke....tak pernah me tanggal...


7)feveret drink...low fat milk dari dutch lady....always ada dalam peti sejuk...


6) nak kurus tapi suka makan...so...cemana tu??...la tengah berdiet...(harap istiqamah la....huhu)


7) gomen servant...


8) sgt2 pemalas melipat baju....masa zaman2 takde maid, sanggup ambik weekly maid semata2 utk lipat baju...


9) sgt2 lembut hati..sampai kdg2 tak perasan org ambil kesempatan...kesian kan...


10) in luv wit hubby from the date i met him until now....(jgn muntah no....kikiki)



(Pick your 10 most deserving receipients and describe them)


1. some1in aka Yra...this person is "kaunter pertanyaan"me...ehehe...

2. arwen...sayang dia tak de blog....huhu..tp still me nak bagi award ni kat dia....hope dia baca...

3. mulberi....mul ni serba tau..seronok berforum dgn dia.....

4. ana suzana...ada sense of humor n cute

5. amninafeesa...tauke salmon...n suka sgt shopping...

6. Luv Ma..sgt manja n peramah

7.iena..kenal thru forum jgk...kwn baik Luv Ma..tgh menanti hari kelahiran anak ke 2..

8.diana..housewife..suka sgt membeli alat mekap....pun me kenal thru forum

9.alamaktuan...cute sgt cik adik ni...pecinta gajet gak....kwn baik diana n Ma...

10.Pitt...kwn baik hby actually...tuan punya bleachjournal.wordpress...sgt2 pemurah...baik hati!!


ke 11 adalah org yg bagi tag ni...eynda....kawan baik alam maya me jgk!

Leave a comment on the receipient's blog to tell them they've been tagged
later
Paste the award badge in your sidebar
later jgk ok....

2 comments:

eynda said...

Wah!! Dapat balik award hehe..

aNa SuZaNa said...

wahh..dpt award jugak..