my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





27 August 2009

jaga 'aset' anda....

salam...

today nak kongsi ngan u all satu petua mudah untuk penjagaan 'aset' wanita.....

dah lama nak share....tp rasa mcm pelik plak....tp pikir2 balik......apa salahnya kan....

petua ni me dapat dari sebuah buku petua tradisional....mudah dan senang je...tanpa perlu

keluarkan kos yg mahal2....

untuk mencantikkan dan menegangkan breast kita...petuanya mudah je....

pakai coli masa tidur....(tp jgn pakai yg ada besi tu...)...

mudah je kan?.....try la....

3 comments:

neisya said...

mmg perkara biasa pakai coli utk sesetengah org...tp biasanya lepas xx...jarang isteri pakai balik coli....so, lepas ni..jgn lupa pakai balik tau...!!

segan nak tulis kat depan tu..kat komen ni takpe plak...hihi

d.a.m.i.q.u.l.a said...

eh betul ke ni?slalu dgr kalo pakai bra yg tak bagus.penyebab kanser la apela

btw,salam kenal:)

neisya said...

penyebab kanser kalau yg pakai yg ada besi tu....pakai yg takde....bagus tau...try la...

salam kenal :)