my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





01 September 2009

tak turun, tak naik...


salam semua...

atas meja ni bersepah2 laporan kena siap....tiba2 rasa pening kejab...ketepikan dulu kejab..eheh..

ni nak citer pasal jarum penimbang kat rumah...heran betul...dari 2 bulan lepas....turun sekilo sat...pastu naik balik....g blog cik adek manis....sungguh teruja....dari 86kg ke 62kg....hampir 24kg dalam masa tak sampai setahun....anak saudara me dari 84kg ke 63 skrg...bulan puasa ni tak tny dia lagi...ntah2...5 kat depan dah tu....lagi la slim...dia tinggi...lebih kurang 5.4''....

my hby pun gigih gak nak menguruskan badan yg dh sedia kurus....hmmm..tp ku buat onar...saja letak nasi dia byk sikit dalam pinggan...sbb tahu dah, dia memang tak akan minta tambah...so, apa2 ku letak byk siap2..sori bang....hihi..

bulan puasa ni pun tak turun byk...almaklumla daku baru puasa 4 hari...eheh...harap2 sebelum aidilfitri dapat turun lagi..tak dapat byk....5 kilo pun jadi la.....huhu....

ps: bimbo....me pinjam idea mu ambik pic bayang2...eheh...


4 comments:

adha said...

ok ler tu tak turun.. dr asik naik jek.. hehhehehe

sejak bulan pose ni aku da naik 1kg.. huk3..

~CPM honey_nurhaliza~ said...

salam...ana ek nama awak?? eh sebaya hanny ke 27?? atau muda lg?? hehe...tq sbb sudi baca blog hanny n komen2...salam ukhwah utk ana...nk kurus n cntek,leh la guna honey's bodysuit..wahh promote gitu...itulah rhsia CPM slama ni..:)

ana n annur said...

ye, ana...cuma kat forum je guna nick neisya...
27?? huhu....akak ni dah anak 4 hanny...anak sulung dah 11 tahun...cuma akak kawin muda..hby classmate kat uitm dulu masa buat diploma, lepas anak 2 baru sambung buat degree...

bodysuit?..mcm menarik...nnt akak baca pasal tu ye...:)

to CPM cantik betul la....tak caya tgk anak dah 2

eynda said...

Neisya...nampak bayang2 macam kurus banyak dah tu...eynda bulan puasa konfirm tak turun berat badan...dah putus asa la...bulan puasa memang makan banyak :-( Takut2 jadi body macam setahun lepas time raya la uwaaaaa.....apa-apa pun eynda nak start balik diet & workout after raya...sekarang ni tak larat :-D