my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





10 July 2010

tinggal 2 bulan ++ saja lagi...


salam all..



tadi pagi anak sulung me tunjuk kertas jadual UPSR dia...baru je dapat...tarikhnya 21-23 september....after hari raya....maknanya tak leh raya sakan la daku...:((((


tak pe la...ni peperiksaan penting buat kami sekeluarga..ye la..rizza kan anak sulung...tentula perasaan ni lain...tadi me check beg sekolah dia..as usual la...a part of my duty.....jumpa la esei english dia...his writting dah byk improve...byk perkataan baru me baca dia tulis...ada improvement...!! harap2 berterusan la mcm ni...


dari rabu sampai next week hby ada di sini....seronok sgt...rasa mcm hby dah pindah kat sini pulak...ye la..p kerja me htq dia kat p14 then dia tmpang kwn dia ke APM...petang balik kerja...me p ambik dia...best sgt2...hby kata dia nak buat rayuan agar permohonan dia pindah sini dipercepatkan...dan kami harap sgt bulan ogos ni hby dapat pindah sini...ye la...dah nak bulan puasa masa tu....lagipun kesian kat hby....penat tgk dia tiap2 mgu turun sini....huhu..

esok me akan ke port klang...pastu akan ke KL...hehe...dah 3 bulan lebih duk putrajaya...tapi, sekali pun me tak pernah p KL...padahal kalau ke bukit jalil tu...nampak je KLCC...dekat sgt dah...hby tak berapa suka nak p sbb ye la...dia mai selalu 2 3 hari je...jadi nak duk sini je la...jadi dah sbb dia lama lagi kat sini...dia pun offer la...harap2 tak jem la hujung2 mgu ni....


okey la....me pun dah nak tidur...anak2 dah lama sampai Paris...hby pun dah sampai mana pun tak tau....me beransur dulu ye....

jumpa lagi...



bye.. ^-^





(ni adalah entry autopublish....harap maklum ...!!.)

2 comments:

IdzaLia said...

besar dah anak sulung akak ye..
lia wish gud luck untk rizza..

ana said...

thanks lia...