my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





21 April 2009

citer exercise, makan2 n aqief

image terpaksa di edit kan..eheh...saja nak tunjuk rupa ku yg kepenatan, peluh meleleh2 gitu....
ni la yg menyebabkan rupaku jadi gitu....thanks eynda, kerana susah2 poskan cd ni...

ni pulak jamu kak lana....kena gak jaga 'dalaman'...hehe

ni pulak menu makan secara sihat .... :)

ni pulak menu makan kurang sihat....kekekek...pulut+mempelam...
ni menu breakfast kami pagi2...sosej rebus, sandwich roti Breakthruwholegrain, buttersctoch, telur separuh masak for my hb+honey..teh lipton kurang manis...


citer pasal aqief pulak.....

dah boleh naik walker anakku ni......

posing sikit sayang.....


pic ni kelam kabut ambik....geram ja tgk aqief meraung cengitu....tp kejab aja la....cepat2 je saria mai ambik :(

7 comments:

eynda said...

Terliur eynda tengok semua makanan tu :-) Simple tapi sedap :-)

Ina Hashim said...

salam singgah.....comey baby

neisya said...

eynda...mesti terliur tgk pulut sibaq ngan pelam kan....byk kalori tu....hihi,. neisya masak kat hubby, makan separuh plate tu ja....ok la tu....hehe

ina. thanks sudi singgah....

Mulberi said...

Neisyaa.. ku CD aerobic, mcm2 ada kt umah.. Tp buatnye, mula2 tu rajin lee.. lame2 dah tk istiqamah (hamboii ayattt) Sapa trainer tu ekk?

neisya said...

trainer alam maya...eynda n bimbo...trainer kat rumah...hby la..yg dvd atas tu, jullian michaels 30 day shred....kathy smith workout pun ada....yoga pun ada, tp sekali ku buka ada mentera...terus ku buang....

sheeda said...

comeynya muka aqief tu.. geram tgk.. cute jer nngis.. kak niesya, sikitnya nasi, sha byk skit dr akak... he he..

neisya said...

bb kalau nangis pun cute kan..kalau kita....hahaha..

sha...sikit pun makan jugak....bila la nak langsing ni....huhu