my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





10 April 2009

10 ~12 April - Langkawi kami datang lagi....

Salam....tak dapat nak update blog dengan gambar2...hari ni saja ja buat entry cerita aja...gambar minggu depan ok...

petang ni, ku sekeluarga termasuk saria akan ke langkawi....bot pukul 6 ptg, semua dah ready....balik sat lagi...masukkan barang dalam kereta..tunggu hby abis kerja kul 5(tgu siap2 kat depan bangunan keja dia tu..eheh.)..terus ke jeti...

ni kali kedua buat mira ke langkawi..aqief..sure la kali pertama....abg long ngn kakak, dah tak ingat..berkali kali dah, sampai mama pun lupa...Saria pun kali pertama ke langkawi...

so, mgu depan ceria sikit la blog ku ni dengan gambar2.... :)

moga perjalanan ini diredhai Allah dan selamat pergi dan balik....Amin...!!


3 comments:

ammi said...

Dekat jer..bila bila boleh peg.Bestnya!!

Bimbo said...

have a safe journey neisya!
eh ..kalau gi langkawi neisya slalu dok mana eh ?bim n hb nak gi 28-30/04 ni ..tp masih lom book lagik hotel ..huhu

neisya said...

mi,
mmg dekat....nak mai call akak ye...!!

bim,
thanks...28hb? nak duk area mana?..kalau dah tahu nak duk area mana...neisya leh recommend....