my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





27 December 2010

gambar2 nikah

salam all...


maaf baru hari ni dapat masukkan pic nikah kat dalam pc..harap maaf sbb gmbar2 sgt blur....boleh la ek....

ni arwah ayah saya...rindunya pada arwah..huhu.....masa ni ayah tengah berbincang dgn tok kadi utk mewalikan sy utk diakad nikah...

ni masa dah lepas akad nikah..tunggu saksi kata..'sah'...


ni kat rumah...acara sarung cincin...saya student lagi tau masa ni....nak buat cemana kan..laku awai....hihiihi

ni tahun berikutnya....masa ni kenduri kat rumah hubby...

kat bilik pengantin...

pic ni saya suka sgt....ni masa p rumah kakak hubby..kitaorang kenduri kawin sekali....kat belakang tu baju kawin kak ipar sy...



gambar2 kawin byk...tp blur2.tu je la kot dapat share kat sini
then,
.
.
.
.

ni jeti langkawi,...saya ke sini sabtu dan ahad lepas....kalau ikut tak mau pergi lagi, nak pergi minggu depan...tp dah masuk bulan lain la pulak...rasa tak celebrate disember tahun ke 13 pulak kami nikah....gambar2 nnt boleh tengok kat facebook saya ok.... org ramai sungguh2 kat langkawi


okey la...nak balik dulu...even sgt2 happy.....sy sangat2 letih weekend ni....:-D


jumpa lagi... bye ^-^




1 comment:

Ghumaisha said...

Askum. Salam singgah. Promosi pembukaan butik. Pembeli btuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...Jemput jd Blog Follower dan friend di FB…TQ

** Rs sentimental plak tgk pic2 lama gini.... semoga berbahagia selalu kay **