my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





13 June 2010

alamanda lagi...

salam all....


mgu ni me n hby bawa anak2 main game kat alamanda...sementara nak beli tiket cinema...layan la kejab kan....maid tak ikut sbb nak mengemas rumah...imagine la cemana ler kami punya kelam kabut layan si aqief ni...tp seronok jgk kan....sbb aqief berkepit ngan kami je....ehe..kalau tak, cari ibu kendong dia ler...



ni dia tutup muka bukan apa...masa dia duk seronok duk naik kuda tu...sekali terpandang muka org jahat kat sebelah tu...yg melekat sebelah mainan tu....nak tergelak...dia tutup muka dia kononnya tak nampak la....




tengok tu....cumel je kan...hihi(haha...statement poyo puji anak sendiri....)


smile please.......



ni kat chicken rice shop...malu tau...si aqief ni punya la lasak...tumpahkan air dalam ni....huhu...semua org pandang...sedap air 3 layer tea tu.....mesti cuba!!..

pastu kita org jenlalan la dalam alamanda...time balik tu selisih dengan Lisa Surihani....anak sulung la yg terperasan..Lisa pakai baju kaler light orange kot...alahai...memang cantik....rasanya dalam tv tgk biasala...memang ler cantik...tp kat luar lagi cantik Lisa ni....tinggi lampai...kurus tp cantik la cutting dia....masa tu dia tengah jalan ngan kawan dia...rupanya dia mai promosi filem LBS....pastu kami terus balik....otw balik hujan renyai2....putrajaya memang selalu hujan kan....tp best la...sejuk je...


orait tak me pakai tudung pesyen2 ni....hihi...gmbar ni blur sikit sbb mira tengah ride kuda masa tu...bergerak2...tp mama still nak berposing...sabar la nak....ehe...senang kan pakai tudung ni...sarung je..pastu tak perlu lagi nak pin sana sini...anak2 pun tak bahaya asyik terkena kerongsang kat bahu tu....tp, me rasa lebih sesuai pakai tudung biasa...tudung ni tak sesuai sgt dgn muka me....


ok la...nnt sambung lagi.....





4 comments:

Ya ALya said...

pakai pada keselesaan diri n muka kita tu yg penting kan....

makcikrehan said...

hubby akak mcm muka laki nisdawati.. aper ker nama dia ekk.. hilang ingatan sudaaa... hihihi

ana said...

alya..selesa..tp mcm janggal...ehe..tgk pesyen tudung gak kan...

MR..fauzi nawawi la makcik...ehe..takde la..kat luar tak sama langsung...mebe kulit kot sama...kikiki

shabiela said...

sesekali cuba x salah kak.. nk nmpk kelainan.. hehehe..