my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





30 April 2010

destinasi mana??

~
salam all..

belum tidur lagi??? owhhh...me tengah duk google kat internet ni...nak cari tempat percutian yang best....kira boleh bawa anak2..tp di masa yang sama me ngan hby boleh ada masa utk dating jugak....hby suggest ke Indonesia..........tp, anak2 tak leh bawak pulak...me ni kalau tak bawa anak...walau happy ngan suami...tp dalam hati tu mcm sayu je...biar bawak then pilih waktu sesuai...me boleh merayap ngan suami....nasib me baik dapat bibik yang understanding...alhamdullillah...so better kat dalam negeri aja la...kos pun tak byk kan...ehe

ke mana ye???...selain langkawi la....dah byk kali sgt dah p....cameron highlands?...hmmm..last year dah p honeymoon kat sana....pulau perhentian macam menarik kan??...tp hby dah kata kalau bawak anak...takmo yg menyeberang laut ngan bot...hmmm

iskhhhh...pening gak kan....sbb kalau boleh nak prepare awal2...nnt last minute...hotel semua dah fully booked....

PD ok tak??...best jugak kan....me ngan hb ke sana 10 tahun lepas...anak2 belum pernah sampai...ok jugak kan......tp byk lor hotel kat situ...yg mana yer pilihan hati.....


ok la...nak tidur dulu....ngantuk sgt dah ni.....jumpa lagi di lain masa... :-)


gudnite n wassalam!!
~

4 comments:

Alya said...

mana2 pun pilihan,semoga selamat bercuti bersama family tersayang.....

ana said...

thanks alya....dah ada pilihan...tp belum final.. :-)

Some1...somewhere...somehow... said...

klau PD eagle ranch or Tiara beach...
mcm tiara tu ada pool
ada aktiviti kids room
mlm2 lak ada movie showing...kt big screen.

or p BUKIT MERAH LAKE TOWN

ana said...

tq yra...PD kot..lake town p sehari ok la...kalau 2 mlm dah cemuih kot..ehe... :-)