my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





28 April 2010

citer pasal diet..

~
salam all...
lama sgt tak citer pasal diet kan...aduh!!!...sejak dua menjak ni...diet memang ke laut...abis cemana.....asyik outstation jer...tp me dah kena usik ngan hb...katanya
awat nampak kui comel je bini abg ni...pastu kui berat.....kikiki....ala, tau la..mesti nak habaq daku gain weight....nak buat cemana...hati senang.....tp...usikan hby tak leh dibuat main2....
mesti kena buat sesuatu..
oleh itu...mulai minggu depan....what...minggu depan????
..napa tak esok....??..kiki....sebabnya....senang me nak start kalau mula hari isnin....
me akan diet balik as usual....menu hari2 me akan update supaya boleh memantau pengambilan kalori me....harap2 ringan sikit la badan ni...huhu...nak kecik macam anak dara dulu tu...alahai...dalam mimpi aja la kot nak dapat berat 43-45kg tu...dapat turun ke 60kg pun dah syukur alhamdullillah...karang kerempeng sgt...nak dukung anak pun tak larat kan....kiki...
ok la jumpa lagi di lain masa...di lain ketika....
.....me ada date malam ni....ehe... :-)
bye....
~


~

2 comments:

makcikrehan said...

somi kiter pon dah sound.... gumuk sgt!!!

ana said...

tu la...jenuh la kita rehan oooiii...hari ni lunch makan biskut 4 segi cicah air teh la kot gamaknya....eheh...