my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





16 March 2010

sekarang saya tengah cuba Foot Detox Patch


~

salam all..

nak slim punya pasal...me dah beli 4 kotak tau...bekalan untuk sebulan aja tu...huhu....hari ni kira hari ke 4 me pakai foot detox ni....so far tak ada perubahan yg ketara lagi....nnt abis 4 kotak...baru nampak kot....insyaAllah...

benda alah ni tepek malam2 b4 tidor.....seeloknya dari jam 10.30 la....utk 6-8 jam aja pakainya...

nnt kalau nmpak hasil yg bagus....me akan bagi testimonial kat sini....n kalau sapa nak order...jgn segan2 order kat me....me dah jadi pun...ehehe.....jgn tak slim sudah....huhu...;-

me punya mentor dari berat 80kg++ skrg dah tinggal 65kg..ada gmbar dia kat majalah (lupa plak majalah apa..midi kot)...dia tu wife kwn hby...kebetulan masa suami dia mai promote...jumpa hby depan rumah...dia pun apa lagi...citer la pasal benda ni...dia kata, testimonial tu wife dia sendiri...esoknya hb bw me p kedai tu...excited sungguh kan....

sesape nak tahu pasal benda ni....boleh la google tgk apa bendanya....ada mcm2 foot detox...tp yang istimewa pasal produk ni...dari segi bahan2nya....kalau tak caya...boleh je cari info tentang ni...taip Perfect Slimming and Detoxification Patch ok.....nnt, keluar la infonya.....



tapak kaki kita ni ada 60 titik acupuncture, whole body kita ada 360 titik..byk kan yang ada kat kaki saja?? so..bila pakai benda alah ni...toxic akan keluar thru saraf kat kaki kita..lebih kurang mcm tu la info nye..nak tahu lebih lanjut boleh baca ok.......


ok..kalau sape tak dan2 nak cuba...sila contact me ok.... :-)


bye


~

9 comments:

AISYAH HANI said...

ni yang cam plaster kat tapak kaki tu ye.. saya pernah pakai brand cosway. Pueh hati tengok plaster tu hitam je bila bangun tidur.

ana said...

a'a...tampal kat tapak kaki...perfect slim ni ada bahan yg lain dari yg dari jenis lain.

sesapa nak boleh je share2 then pakai nama me....dapat la murah sikit...

mRsFirdxora said...

salam kak..nk try guna perfect slim ni..tp camner nk bli? bleh email x harga ngn maklumat ttg produk ni..
ni email sy ixora_girlzz@yahoo.com.. TQ

ana said...

kak dah email... :-)

PUTUBAMBU said...

berapa ringgit sekotak?

ana said...

email kat kita ye... annur.azmin@yahoo.com

karang tulis kat sini tak best plak org yg meniaga

eynda said...

Pernah plan nak beli tapi tak beli2 pun...

ana said...

eynda...nak beli nanti bgtau...ambik je harga kita

Mama Azlina said...

berapa ringgit sekotak? berbaloi kah? setakat ni berapa kg turun?