my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





27 March 2010

Mommies Blogger Award


Salam all...

thanks to eynda sbb bagi award ni kat me.....sayang awak...!!..ehe


Syarat-syarat utk award ni :


1. bg ucapan maceh kt spe yg bg award ni n postkn award ni dlm blog memasing
DONE.

2. list kan tarikh lahir anak yg 1st n seterusnyer...letak skali name anak ---> mcm kat bawah nieh...heee



Anak pertama : Muhammad Rizza farris
DOB : 20/11/1998



Anak kedua : Nur Farisha Mursaleen
DOB : 9/11/2000

Anak ketiga : Nur Aireen Amira
DOB : 5/4/2007

Anak keempat : Muhammad Afiy Aqief
DOB : 10/10/2008

4. sape2 yg peknen letak gambo masa peknen
owh....saya tidak peknen...insyaAllah....(..harap2 tidak lagi buat masa sekarang...gulp!!)


5. bagi la award nie kat sape2 hot mama (sume yg dah jadi n akan jadi mak la yee) yg korang kenal

1. Bimbo( tahniah sbb baru jadi ibu baru 3 hari lepas...)
2. Mulberi
3.Nieza
4.Pnut
5.Kak Rox
6.nisda
7.CPM
8. makcikrehan
(8 aja boleh kot no.....)

4 comments:

TopsyTurvy Mum said...

Bestnyaa..Thanks Neisya :)

eynda said...

Sayang awak jugak ...friendship forever k ;-)

ana said...

Rox...admire awak dari jauh tau....dah la boleh slim melim..pastu rajin masak plak...

eynda...diam2 dah hampir 5 tahun kita kenal kan...thanks to CARI.... :-)

ana said...

Rox...admire awak dari jauh tau....dah la boleh slim melim..pastu rajin masak plak...

eynda...diam2 dah hampir 5 tahun kita kenal kan...thanks to CARI..sbb dari sana neisya kenal eynda.... :-)