my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





31 July 2009

alhamdullillah...

akhirnya....

tepat jam 1.44pg....maid baru sampai kat rumah ku dengan selamatnya....alhamdullillah...

mulanya agen jemput kat port klang...dari port klang dia akan hantar ke alor setar...agen ni kat penang....ok la hby kata,...tup tup sampai kat taiping,...dia kata dah tak larat nak drive...esok aja dia hantar dengan bas....

memandangkan Adek ni tak pernah keluar dari medan...ku ngan hby p la jemput kat sungai petani..(tempat yang sama ku jemput Sarya dulu....tp kali ni kat tol sp utara...

hby punya la ngantuk...nasib baik tak terbabas....

so dah dua hari Adek kat rumah ku......kelmarin ku cuti juz nak dia familiar dengan keadaan kat rumah....so byk la kami sembang...termasuk pasal sarya......

3 comments:

iNa said...

dh dpt maid baru ye kak...?
Alhamdullilah.... :)

Some1...somewhere...somehow... said...

yeee dh dpt...kalut no hari tu...ekeekke
sukaakk Adek dh sampai...ni sure wat pulut kuning ni sempena kedatangan Adek...hehehe

neisya said...

ina...alhamdullillah...ada rezeki kak jugak...


yra, dah makan pagi tadi...tp pulut putih la...ehe