my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





03 June 2009

terminator

nak update blog ni...tp tak dak picture plak...citer tak bergambar boleh la yer...eheh

ahad lepas p tengok cinema ngan hby...tp ada pengacaunya....anak perempuan me....menyebok je kan..ehehe...

sapa dah tengok citer ni?...me lepas tengok sakit pala....adui la...bising giler....ajak hb tengok syurga cinta....ok dia kata,..tengok2 tiket citer terminator....alah...org tak suka citer perang2 ni...tp masukla jugak....tau dah, mesti hb tak ambik citer syurga cinta tu....

ok tu ok..cuma ku tahan dgn bunyi2 bising tu....my doter nak duk tengah...hby hambat dia duk tepi sekali...pastu yg best dia tanya...napa dia tak leh duk tengah....abah dia jawab kalau dia duk tengah nnt org ambik mama kat sebelah abah tak nampak...kekekek....apa la punya alasan.....

mgu depan nak bwak anak2 tengok night at the museum pulak..patut hb nak ambik tiket ni...tp teringat plak kat rizza, dia suka citer ni...kesian pulak kat dia sbb dia tak ikut...ok la...mgu depan la pulak...


4 comments:

luv_ma said...

kak..nite muzium tu ma beli dvd cetak rompak aje..:) kt nite market,sbb sahih x dpt tgok wayang kn.
dh bnyk dh doyan kak..mmg musim la ni.

neisya said...

hari tu p takdak lagi durian ganja...month end ni katanya....best tau durian ganja....rasa sekali terus ketagih..ehe.tp takpa,ketagih durian bukan jenayah...

luv_ma said...

bile kak mai penang?mesti lalu dpn umh ma kalau p balik pulau:)
kalau dh suka mmg ketagih kak.sib doyan bermusim.

neisya said...

p htq mak akak kat juru,pastu terus ke sana..tp tak sampai balik pulau....tny aja org situ, katanya hujung bulan ni....itu yg tak phn ma....kalau lalu situ sure dah kol ma.....blh tumpang rest sat..ehe