my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





04 June 2009

Foot Reflexology Massage



Isnin baru ni, me buat foot reflexology massage...mulanya hby suruh buat body massage..tp tak selesa sbb cik 'p' ada...tak best plak...so buat massage kaki aja...best bangat...(gambar atas adalah
brochure2 kat beauty centre tu...oh ya...kat sini jugak tempat daku g gym tu.....)

mula2 pengurut tu...(budak myamar) stimkan kaki dulu....adoila..panas ya ampun.....ada la dalam 10 minit...., nasib baik la...dah nak masak rasanya..ehe..

ni dalam bilik massage tu...selesa...

nasib baik ada remote control kat situ...so blh la adjust suhu..dari 3 ku rendahkan tinggal 1...tak tahan panas gak daku ni...

ni masa dalam stim tu...tuala tu lindung supaya wap tak keluar...ada bau2 rempah sikit...


ni bilik tu, tak sempat nak ambik semua....bateri henpon daku dah kong..(masa ni duk bermesej ngan Yra..member forum....eheh)

masa urutan kaki tu sejam.....kira sebelah kaki setengah jam la....cuma org yg pengeli...tak leh la p sua kaki untuk di urut....me ok ja....sedap sangat...

dah selesai urut, ....rasa ringgan je kaki, lengguh2 pun ilang.....caj?...semua sekali termasuk stim n urut....RM45.00...ok la kan....tp kalau utk lelaki la derang buat promotion....RM20 saja utk foot massage, body massage rm35.00 budak laki2 dari myamar yg buat massage tu..

utk perempuan ada bilik lain...lelaki bilik lain.....tp memang nampak selesa.....

ada gak untuk pakej utk slimming, baca memang menarik...tp rasanya kena bagi kurus dulu..pastu baru touch up...ehe..



overall memang best....sesekali manjakan diri ok la kan....

:)


3 comments:

eynda said...

Nak jeles boleh dak?? Bila la nak manja2kan diri pulak huhu....

neisya said...

hannah dah besar sikit nnt, boleh aja bawak dia...ntah2 dia pun sama nak berSPA..maklumla anak perempuan...ehe

Mama Azlina said...

wah bestnya..tapi mama tak berani la..urut2 ni..ada rasa geli..hehehheh n rasa sakit sikit..walaupun sekarang nie..tapak kaki dah sakit..mungkin berat sgt menampung badan yg semakin berat nie..hehhe