my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





01 October 2010

More pictures.....

salam all....



hari ni buat sejarah sbb 2 kali posting utk satu hari...ehe..bkn apa...teruja sgt nak citer pasal Rizza...today ada program hari kanak-kanak sedunia peringkat sekolah...dia jadi juruacara utk majlis tu...then derang buat jamuan raya pulak lepas tu...sy cuma sempat masak kek coklat je utk anak2 berdua tu utk bawa ke sekolah..n bw ler jugak kuih raya sorang satu bekas lagi..

balik lunch td sy g ambik anak2....sampai kat sekolah je tgk rizza farris tgh pegang hamper...ingat sbb dapat hadiah jadi MC..rupanya..dapat ni....
.
.
.
.
.
.




bangga ler kejab mama dia ni...alhamdullillah....n apa pun, harap budi pekerti dia terpuji la sampai bila2....penilaian ni diberi atas sbb sikap, akademi dan penyertaan dia dalam sukan...


ni pic yg sy ambik masa dia exam mgu lepas....(pakai jaket MU tu)masa ni guru2 tengah bagi taklimat sebelum masuk dewan peperiksaan


ni dalam bilik menunggu






owh....ni pic aqief terlepas kat sini...rojak ler pulak...takpe la no...interprem sekali...ehe


kami buat bacaan yassin minggu lepas...start malam isnin sampai malam jumaat....


kismis n air...



adik ppuan dia pun turut serta...


juga ini tidak ketinggalan mendoakan kejayaan abang long dia...


ni wajah dia sy ambik masa berbaris utk naik ke dewan menunggu...1st day exam...

sekarang ni... Semoga Berjaya..dunia jgk akhirat...!!


okey la...sy nak balik dulu...nak g makan dgn my boss kat SR.....jom....


ps: happy ni sbb satu pasai rizza..n satu lagi...hby mai mlm ni....lepas isyak baru nak g ambik dia kat LCCT.....^-^


okey....jumpa lagi ye...slmt berhujung minggu...... :-)

4 comments:

UmmiRosma said...

Rizza ni nak duduk exam UPSR ke Ana? Kalo kat sini dah mula dah exam ni..we as teachers pulak anxious..semoga berjaya yea..amin..dgn keputusan yg cemerlang..amin..

ana said...

ye....thanks byk2....

Pitt said...

atoy & zana tahinah di atas penghargaan yg faris dapat. moga jd anak yg menyenangkan parent.

ana said...

pitt....thanks....!!