my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





22 October 2010

Gambar terbaru anak2 dan keluarga

Salam all.....

spt dijanjikan post sebelum ni....sy nak letak pic jln2 ke melaka...tp...amboiiii...sibuk sungguh la kat ofis...ni pun sy celah2 jgk....ehe...nak buat cemana....blog sendiri..kena la tulis sendiri kan...lagipun, tak menulis di ruangan ni buat jiwa ku tensen tau mengadap kerja....


view blkg tu...masjid besi.....

hmmmm..susah sungguh la nak ambik gmbar 4 beradik ni.....menguji kesabaran...kan ana suzana kan?? ehe...
simple je besday kek aqief....ye la...tnp abah...tnp saria...mcm tak best je nak buat happening pun....tp buat la jugak pasai kak2 dgn abg dia yg sibuk...aqief mana tau apa lagi......


sabtu lepas sy ke Melaka,. saja bawak mak jenjalan tgk melaka.....
mlm tu kami makan kat muara sg duyung ....ramainya manusia......









antara menu yg kami order.....cuma mcm pelik sikit tgk derang makan dengan nasi lemak bungkus....hby order gak nasi putih.....
ramai kan?...tp order cepat sampai.....cuma yg kurang tu....ikan masak 3 rasa tu sedap....ikan bakar cili tu..tawar.....pastu sayur campur pun tawar....yg lelain tu average je bg kami sekeluarga...sory ye tauke kedai.....agaknya nak cepat sgt sampai lupa nak taruk garam.....

ni kat town....best naik ni sbb slow ye pergerakannya....takde la rasa gerun sgt....cuma hangatnya dalam tu......

ingat nak naik feri....tp dah lewat sgt...aqief dah mengamuk.....so kami balik ke putrajaya malam tu jgk....sampai dalam jam 1.30 p
last but not least........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
gmbar tuan punya blog tidak dilupakan.....ekekekek


ok la semua....me nak balik dah.....nak g ambik kakak kat shah alam...dia nak datang rumah....pastu malam ni nak g ambik hubby kat LCCT.....hb datang mgu ni lama sikit....so happy sgt222..... (^-^)
bye semua......

1 comment:

Pitt said...

kami pun p muara sg duyung pada jumaat (15hb okt) lepas. secara kebetulan julia & saya kena outstation kat melaka. tidoq kat sri malaysia 2 malam. lama tak jumpa hangpa semua...bz ka? jemput mai rumah.