my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





24 December 2009

jwb tag dari Mi

ronda2 blog jumpa tag ni....

meh kita jawab.....


1. Anda rasa anda HOT?

tak..sejuk sbb ekon ofis ni dah tahap melampau.....pakai blazer pun tak jadi apa....

2. Upload gambar kegemaran anda


3. Tentang gambar ni kan....

ni antara pic yg me suka....masa ni hby ke Sarawak dgn anak2 saja...masa tu me dah kat sana...so hby menyusul kemudian...dia citer masa dia ke sana...ramai la yg tgk dia...ye la, jarang kan ayah ngan anak2 ja..mira pulak tu kecik lagi...yg lawaknya masa nak salin diapers...hby terpaksa ke bilik air perempuan sbb bilik air lelaki takdak tmpat salin diapers..makcik cleaner la yg temankan dia...tp masa balik kita balik sama2 la.....

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

apa kena mengena ngan pizza ek?..sungguh tak paham soklan ni...bukan apa...tahap ke'relevan' nya tu...hihi

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

hindustan kot...tp tak tau lagu apa...

6. Apa yang anda buat selain menyiapkan TAG ini?

hby call...tengah duk sembang dgn dia la ni...ehe..

7. Selain nama anda sendiri...anda dipanggil nama apa?

zana, ana, na, kngah, mama.....

8. TAG lagi 6 orang

siapa yer..macam semua dah ada...so...kira halal la ek....

9. Siapa org no.1 pada anda
hihi...otomatik tak yah citer...ehe

10. No.3 ada hubungan dengan sesiapa?
-sama spt jawap

11. Kata sesuatu mengenai orang no.5?
-sama spt jawapan di atas-

12. Bagaimana pula orang no.4?

-sama spt jawapan di atas-

13. Pesanan kepada org no.6?

-sama spt jawapan di atas-

4 comments:

iNa said...

best bace kisah hubby akk tukar pampers tu..
mmg bapa mithali.. :)

tgk tu..siap gayut2 lg ngan hubby..
mmg romantik..

psstt..kak...bg petua skit..hhe

ana said...

petua?...adoi la ina...ehe...

akak ngan hby ni kat ofis ke kat mana ke...sms sehari sampai tak berenggang....dulu ada gak org tegur..duk sms ngan sapa...tak caya husband n wife asyik ber sms..

call dari hby atau akak ke hb...mmg tak sah kalau tak dengar suara dia..atau dia tak dengar suara akak...

mcm pelik kan?..dah 12 tahun ina...tp mcm tu la kita orang dari dulu...now masa lagi byk, jadi byk la kita spend sama2...

apa pun keadaan kita...kita kena ingat dia tu suami..dan merangkap kekasih kita....

ada masalah apa pun, ingat saat2 manis bersama....n kalau gaduh ke masam muka cemana pun....jgn tidur asing ngan hby...sbb masa tidur tu kita akan tersentuh/bersentuh jadi....ada karan kat situ...ekekek

ok ina...tu la serba sedikit....last...jgn sesekali ambik mudah walau kita dah jadi husband n wife....love each other..perasaan tu kena jaga elok2...

ok...

shabiela said...

kak, best2.. suka tgk akak n hb.. romantik tol...

Pitt said...

sib baik kat alamanda ada changing room..