my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





28 August 2013

new update....hehe

as salam all..


lama jugak tak update blog ni....hmm..sampai lupa nak citer apa dah hehe..

ok hari ni nak citer pasal shaklee....sy dah ambik shaklee ni dalam 3 bulan kot...tp bukan semua lah....3 bulan lepas baru start ambik yg weight loss tu.....sy suka sbb dia pil..senang nak ambik....last week sy topup lagi utk skin pulak....

ni lah kotaknya...hiihii....byk giler....penuh jadual sy ngan time table makan benda alah ni....dalam 3 4 hari sy ambik ni....still kena tgk gak kertas aturan makan tu....hehee....







harap istiqamah ler...hehe..beli beli dah kan...huhu...

semoga usaha sy utk langsing dan punya kulit yg glowing akan dimakbulkan..yg penting..sihat....hehe..aamiin....aamiin.....

till then...jumpa lagi ;-)

1 comment:

Nor Hayati Ramli said...

alhamdulillah..kena konsisten makan untuk hasil yg terbaik..

Nak Kurus Cara Sihat