my family.....luv u all...

Ya Allah ya tuhanku...lindungilah diriku dan keluargaku dari anasir-anasir jahat....amin..!!





10 May 2011

~ sambil menyelam minum air ~

assalamualaikum..

petang ni sy dan team member akan berangkat ke kedah....sbb kami semua perempuan..adalah lebih afdal kami naik flight aja...eheh...kalau tny sy suka staff lelaki ke perempuan....jawapan sy sudah tentu sy suka staff perempuan...serius...staff perempuan lagi senang dari lagi satu tu..eheh

ok, berbalik kerja luar ni....malam ni kami stay holiday villa...mebe sampai khamis...dah plan dgn team nak ke perlis hari rabu petang..nak p melawat ladang mempelam harum manis di bukit bintang(bkn kat KL tu tau...)..kat batu pahat (bkn jgk kat johor..) tapi kat perlis..eheh..pastu nak bawa derang p makan laksa kat kuala perlis...ikan bakar kat linda ikan bakar....yg best....blh jumpa Hubby....ehehe..alang dah p sana kan....eheh

ptg khamis kami berangkat ke p.langkawi...tujuan utama sbb ke pulau payar..
sy tak pernah sampai pulau payar ni tau walau dulu boleh kata selalu p langkawi...best jgk kan..

kami akan stay kat pulau payar...kat situ takde hotel...jadi kami akan menginap di rumah guest milik jabatan di situ...best jgk kan..sambil kerja..blh jugak menenangkan fikiran tgk keindahan pulau....^___^..


malam last baru kami akan stay kat kuah sbb flight esoknya ke KL dari langkawi...bila lagi nak borong coklat . payah ler nak naik feri ke kedah plak..baik naik flight dari langkawi terus..eheh...saya akan stay extra satu hari sbb nak jenjalan ngan hby di sana....bila lagi kan.. :-).

ok lah...jumpa lagi....^_^

2 comments: